Ο Σύλλογος για την ιστοσελίδα

 

Η Ιστοσελίδα τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αυλωνιτών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ

Πειραιώς 68Β, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 10436, Τηλ. : 2105235535, ΑΦΜ : 090152667      15 Δεκεμβρίου 2007   

 Αγαπητέ επισκέπτη,

    Ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας σας καλωσορίζει στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου και του χωριού μας. Ύστερα από 50 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς προς τους Αυλωνίτες και το χωριό μας, χρησιμοποιώντας ως μέσο επικοινωνίας τις επιστολές η τα ενημερωτικά δελτία, το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε να εκσυγχρονίσει την μέθοδο επικοινωνίας με τα μέλη του και τους φίλους του υιοθετώντας την ηλεκτρονική επικοινωνία και προβολή που μας παρέχει το Διαδίκτυο. Οι σκοποί μας παραμένουν οι ίδιοι όπως περιγράφονται στο Καταστατικό του Συλλόγου μας και είναι:

1.- Η σύσφιξη των πατριωτικών δεσμών των μελών του και η ανάπτυξη και καλλιέργεια μεταξύ τους σχέσεων αγάπης, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

2.- Η φροντίδα για την πνευματική, κοινωνική, πολιτιστική και ηθική ανύψωση των μελών του.

3.- Η παροχή προστασίας και συμπαραστάσεως προς τους νέους.

4.- Η διατήρηση και ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ των μελών του Συλλόγου και των κατοίκων του Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλώνας του Δήμου Αυλώνος Τριφυλίας που περιλαμβάνει το χωριό Αυλώνα και τους οικισμούς Σκλαβέϊκα (Πτέρη) και Πανόραμα.

5.- Η ανύψωση του πολιτιστικού, κοινωνικού, οικονομικού και πνευματικού επιπέδου των κατοίκων των χωριών του ως άνω Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλώνας και γενικώς των όρων διαβιώσεως τους.

   Επίσης μέσω της ιστοσελίδας -www.avlona-messinias.gr- θα προβάλουμε το όμορφο χωριό μας αλλά και την περιοχή μας γενικότερα και θα τα φέρουμε πιο κοντά στους μετανάστες μας απανταχού της γης, αλλά και στους φίλους μας που συνεχώς αυξάνονται. Ακόμη αξιοποιώντας αυτή την τεχνολογία θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε την καλύτερη καταγραφή των Αυλωνιτών και των δραστηριοτήτων τους, όπου και αν ευρίσκονται και την προσέγγιση τους με τις ρίζες τους και ιδιαιτέρως τους νέους μας που είναι όλοι τους χρήστες των νέων τεχνολογιών.

   Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας αυτής και ειδικότερα τα μέλη της Επιτροπής Δημιουργίας Ιστοσελίδας :

           Αμβρόσιο Καρατζά       :  Για την γενική εποπτεία και επιμέλεια της Ιστοσελίδας. 

           Άρη Καπερώνη             :  Για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της Ιστοσελίδας. 

           Σπύρο Τρουπάκη          :  Για την παροχή του φωτογραφικού του αρχείου και το εικαστικό μέρος.

           Διονύσιο Καπερώνη    :  Για την συμμετοχή του. 

           Αναστάσιο Τσακανίκα  :  Για την συμμετοχή του.

           Σταυρούλα Τσακανίκα  :  Μετάφραση στα Αγγλικά  

           Ορφέα  Καπερώνη       :  Οργάνωση Βίντεο ( AvlonaChannel in Youtube.com )

           Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

   Μήνυμα της Επιτροπής Διαδικτύου

  Προς τους Απανταχού ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ     Αθήνα 05 Φεβρουαρίου 2008


Αγαπητοί Συγχωριανοί,

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Νοεμβρίου 2007,αποφάσισε την δημιουργία και διατήρηση Ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο υπό την αιγίδα του Συλλόγου.

   Για την υλοποίηση των παραπάνω συνέστησε ειδική ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ που αποτελείται από 5 μέλη, η οποία έχει ως αποκλειστικό σκοπό την δημιουργία και παρακολούθηση της ιστοσελίδας μέχρι να προσλάβει την οριστική της μορφή και περιεχόμενο.

   Ήδη η ιστοσελίδα είναι γεγονός έχοντας πάρει την αρχική της μορφή με τα επί μέρους κεφάλαια που θα καλύψει και τα οποία θα επικαιροποιούνται συνεχώς. Όμως για την καλύτερη οργάνωση και παρουσίαση της θεματολογίας είναι απαραίτητη η δική σας βοήθεια και συμπαράσταση.

Δηλαδή, επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και:

        Στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

  • Γράψτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για την θεματολογία και την κάλυψη.
  • Στείλτε μας κάποιο άρθρο η ανοιχτή επιστολή για δημοσίευση.
  • Στείλτε μας πληροφορίες και φωτογραφίες για κοινωνικά θέματα ή διακρίσεις στις επιστήμες ή στις τέχνες ή  κάπου αλλού που σας αφορούν προσωπικά ή και τρίτους, και νομίζετε ότι πρέπει να δημοσιευθούν μέσω της στήλης « Τα νέα των απανταχού Αυλωνιτών»
  • >Στείλτε μας οτιδήποτε νομίζετε που μπορεί να δημοσιευτεί και να το μοιραστείτε με τους συμπατριώτες μας, όπως: ταξιδιωτικές εμπειρίες, ένα τραγούδι ή στίχους, ένα παράξενο , μια νεκρολογία κτλ.

   Επίσης σας πληροφορούμε ότι έχουμε δημοσιεύσει κατάλογο όλων των επαγγελματιών του χωριού μας (Στην Ενότητα "Επαγγελματικά"). Για να μπορέσουμε να σας συμπεριλάβουμε σε αυτό τον κατάλογο πρέπει να μας στείλετε στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα στοιχεία σας, την επαγγελματική σας διεύθυνση και τα τηλέφωνα σας. Περιμένουμε λοιπόν την ανταπόκριση όλων σας και ιδιαιτέρως των νέων που όλοι κάνουν χρήση του διαδικτύου.

Τα μέλη της Επιτροπής


Καρατζάς Αμβρόσιος
Καπερώνης Άρης
Τρουπάκης Σπύρος
Καπερώνης Διονύσιος
Τσακανίκας Αναστάσιος