ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

                                   ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -  ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  2012 

                                                               ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


  Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο. Έπρεπε να αφυπνηστεί ο κόσμος και η χαρά να επιστρέψει στον τόπο μας. Οι περισσότεροι αναζητούσαν λίγες μέρες χαλάρωσης μακριά από το άγχος της Αθήνας και οι ντόπιοι αλλαγή παραστάσεων.

  Έτσι με τη βοήθεια του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις όπως το περπάτημα στη Νέδα και το πάρτυ Νεολαίας. Παράλληλα έπαιζε μουσική κάθε βράδυ από τα γραφεία του Συλλόγου και έγινε προβολές φωτογραφιών από εκδηλώσεις του Συλλόγου αλλά και  από την ζωή στο Χωριό ανασύροντας μνήμες και εικόνες από το 1960 με υλικό από το πλούσιο αρχείο του Σπύρου Τρουπάκη. Με αυτόν τον τρόπο κάναμε την καθημερινότητά μας στο χωριό ξεχωριστή και ευχάριστη.

  Αξίζει να αναφέρουμε και την έκθεση ζωγραφικης που έλαβε χώρα στην Πλατεία του Χωριού μας από 14-08-2012 έως 16-08-2012 της συμπατριωτισσας  Δέσποινας Κοντογιάννη.

  Με τον ερχομό του φθινοπώρου θέτουμε τις βάσεις για περισσότερες εκδηλώσεις που δε θα περιοριστούν μόνο στη χρονική διάρκεια του καλοκαιριού. Σκοπός είναι να αναδείξουμε ό,τι μπορούμε από τον τόπο μας και σιγά σιγά να δημιουργήσουμε νέες παραδόσεις. Βέβαια για κάτι τόσο σημαντικό χρειάζεται στήριξη.

  Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και αναμένουμε μαζικότερη συμμετοχή. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές χρειάζεται συσπείρωση...
                                Καλό χειμώνα να'χουμε!

Ομάδα Νεολαίας του Συλλόγου Αυλωνιτών.